Welkom op de overheidspagina van het publieksonderzoek Zwem22

Het zwembad in uw gemeente vraagt de mening van haar bezoekers, afhakers en niet-bezoekers.

Samen met 200 andere zwembaden in Nederland en Vlaanderen, zullen ze tussen nu en eind juni veel informatie vergaren die nuttig zal zijn voor hun werking.

Omdat ook niet-bezoekers van het zwembad bevraagd kunnen worden, vragen we ook aan de lokale gemeenten om het onderzoek bekend te maken bij de bredere bevolking. Hiervoor worden enkele materialen ter beschikking gesteld, u vindt deze hieronder. We vragen gemeenten om het onderzoek met de hulp van deze materialen (of eigen ontwikkelde materialen) kenbaar te maken via de beschikbare gemeentelijke digitale kanalen: Sociale Media, Nieuwsbrief, Website, …

 

Het is hierbij niet de bedoeling om te communiceren over “het zwembadonderzoek”, maar over “Je gemeente vraagt je mening”, zodat ook niet-bezoekers van het zwembad aangetrokken worden om de bevraging in te vullen. Het enquêtesysteem maakt automatisch een onderscheid tussen bezoekers, afhakers en niet-bezoekers, zodat iedereen enkel relevante vragen te zien krijgt.

Mensen die hun mening geven via de enquête, redden automatisch 1 m² bedreigd regenwoud van verdwijning via de organisatie World Land Trust. Bovendien maken ze kans op een sportpakket ter waarde van €250. Het onderzoek loopt tot en met 31/8/2022. Het invullen van de enquête neemt zo'n 10 minuten in beslag voor de respondent.

U kan het zwembad sterk helpen met het vergaren van erg interessante informatie over bezoekers, afhakers en niet-bezoekers. De resultaten en inzichten zullen erg nuttig zijn voor hun werking.

Alvast bedankt!

Heb je als overheid nog vragen? Neem contact op met het projectteam
Bedankt voor uw bericht! We nemen spoedig contact met u op.